©2018 by Fils d'Història. Proudly created with Wix.com

COLLAGE V_1.jpg

FILS D'HISTÒRIA

LlumBcn2019

Poblenou ha estat, i encara és avui dia, un barri amb una gran influència industrial i fabril. Al passejar pel barri, podem transportar-nos dècades enrere, caminar entre fàbriques, imaginar el contínuo moviment, els sorolls de cotxes, maquinàries, fums... i és exactament aquest fil el que hem volgut continuar amb la instal.ació. Volem recordar aquest passat tot resseguint el perfil de l’edifici i creant una coberta transparent, feta de fils, per tal que les persones es sentin de la fàbrica. Tant de dia com de nit, les persones podran travessar el passatge i recrear l’escena d’aquell Poblenou ple de gom a gom i moviment d’anys enrere. De dia, les persones donarant color al lloc, i de nit, les robes i els teixits s’il.luminaran gràcies a la llum negre que omplirà l’ambient

 

CONCURS LLUMBCN2019

Documentació realitzada i entregada

Poblenou ha estat, i encara és avui dia, un barri amb una gran influència industrial i fabril. Va ser el nucli obrer de Barcelona, el barri de les fàbriques, les xemeneies i el progrés de la ciutat. Al passejar pel barri, podem transportar-nos dècades enrere, caminar entre fàbriques, imaginar el contínuo moviment, els sorolls de cotxes, maquinàries, fums... i és exactament aquest fil el que hem volgut continuar amb aquesta instal·lació.
El projecte està situat davant d’una antiga nau industrial que s’especialitzava en reparacions de motos Ducatti. El seu perfil seguia el contorn tradicional de les construccions industrials de Poblenou però, recentment, a causa dels canvis d’usos del barri, s’ha anat modificant.
Amb la nostra instal·lació volem recordar aquest passat tot resseguint el perfil de l’edifici i creant una coberta transparent, traçada amb fils, per tal que les persones es sentin dins la fàbrica. Tant de dia com de nit, les persones podran travessar el passatge i recrear l’escena d’aquell Poblenou, ple de gom a gom i moviment, d’anys enrere. De dia, les persones donaran color al lloc, i de nit, la vestimenta i els teixits s’il·luminaran gràcies a la llum negre que omplirà l’ambient.

 

VISTA EXTERIOR EN L'APROXIMACIÓ

COLLAGE V_1.jpg
COLLAGE V_2.jpg

VISTA DES DE SOTA LA COBERTA

PLANTA DEL PROJECTE

Fils d'Història_LlumBCN_Página_3.jpg
ALÇAT I SECCIÓ 06-02-19.jpg

ALÇAT I SECCIÓ

 
 
 
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now